Bucketlist…

on

Op mijn bucketlist staat een eigen kantoorpand. Helemaal ingericht in mijn eigen stijl en met een eigen vaste werkplek. Flexwerken is de trend maar ik verlang naar een bureau waar ik gewoon mijn spullen kan laten liggen… Een plek met een pennenbakje en een fotolijstje :-). En dan het liefst op een inspirerende locatie.

Dusssss, ik trek de stoute schoenen aan en onderzoek momenteel de mogelijkheden om een pandje in de bruisende binnenstad van Zwolle te betrekken. Werken met de kerkklok op de achtergrond en het terras voor de deur. En tussen de middag keuze uit tientallen lunchlocaties. Ik zie het helemaal zitten!

Het goede nieuws is…… er is ruimte voor nog een paar werkplekken! Ben of ken jij een zzp-er die wil werken in een informele, huiselijke sfeer? Met alle functionaliteiten zoals een eigen bureau en stoel en gezamenlijk gebruik van printer, inbinder, sealer, wifi, hippe zithoeken, een vergaderkamer, koffie en thee? En dat voor een klein prijsje per maand en zonder langdurige verplichtingen? Via deze link lees je alles over dit unieke concept.

De afbeelding geeft een impressie van de inrichting zoals ik het voor ogen heb. #werkplek #zwolle

bd4a7baf-d055-400f-8412-20f81eef1168-original

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s