Terug naar mijn donkerste dag…

Ook al ben ik nog zo gelukkig met mijn huidige leven, soms komt er ineens iets voorbij dat mij terugbrengt naar mijn donkerste dag. Wij liepen ook met de naaste familie in de gang om Robin middenin de nacht naar de operatiekamer te begeleiden. Maar bij ons was de gang verder leeg en kil. Wat een warme manier hebben ze in dit ziekenhuis gevonden om orgaandonoren respect te tonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s