Wie ben ik

Mijn naam is Miranda. In mijn dagelijks leven run ik mijn eigen marketing- en communicatie bedrijf Quintem. Ik vervul uiteenlopende opdrachten bij diverse bedrijven. Maar dat is lang niet alles wat mij bezighoudt.

Je vindt op ‘Vizier van een vrouw’ berichtjes over alles wat mij boeit. Dat kunnen korte verhaaltjes zijn, maar ook quotes, foto’s, filmpjes, liedjes, gedichten, links, tips en verder alles dat ik de moeite van het delen waard vind.

Ik houd van het leven en geniet ervan, ook al heb ik ook verdrietige dingen meegemaakt. Twee echtscheidingen zitten in mijn ‘rugzakje’ maar vooral het verlies van mijn oudste zoon in 2015 heeft diepe wonden geslagen. Het heeft mij gevormd en mijn leven een hele andere wending gegeven. Meer vanuit gevoel en intuïtie en minder gericht op geld en materie.

Alles wat ik plaats heeft een positieve gedachte in zich. Ik ben mijn optimisme en levenslust gelukkig niet kwijtgeraakt. Het leven is kort en het waard om voluit geleefd te worden. Zonder angst, zonder negatieve emoties, en met energie, passie, lef en ambitie.

Vind je het leuk om mijn leven met mij mee te leven, volg me dan. Via Facebook, Twitter of Instagram wanneer je al mijn korte berichtjes wil zien. Of via deze website wanneer je geïnteresseerd bent in mijn blogs. Je bent van harte welkom!

Liefs,

Miranda

4 comments

 1. Hi Miranda, ik woon in Zuid afrika, maar mijn ouders waren van Nederland, nu allebij overladen vorig jaar zes maanden uit elkaar.
  Ik heb deze “link” gekregen bij mijn zusje die ook hier woont, wij hebben nog een derde zus die in Amersfoort, Nederland woont.
  Houd mijn aub. op hoogten met je blogs, ik wil het graag bijhouden.
  Mijn Nederlands niet meer zo goed, ik zelf ben in Windhoek, Namibie , geboren.
  Bedankt en heel veel success met je blogs en alles en noch wat.
  Ilse Hoffmann.

  Like

 2. Miranda, Ik heb al zoveel blogs van je gelezen en wil je graag blijven volgen. Verschrikkelijk wat er allemaal in 2016 is gebeurd. Van de koffie/borrelafspraak, die gemaakt werd toen wij (mijn vrouw en ik) bij je thuis waren vlak voor de opening van de koffiejuffer op Vlieland heeft om bekende redenen nooit plaatsgevonden. Wellicht dat via deze side step er een opening kan worden gevonden voor een nieuw “rendez vous-tje”. Ik blijf je volgen. Wens je sterkte en veel goeds, Peet Veenendaal, buurman Harderwijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s