Brief aan Robin

Lieve Robin,

Je bent niet meer bij ons, in onze wereld. Toch vieren we vandaag je verjaardag. Je omslagfoto toont een mooie blauwe lucht. Een foto die je genomen hebt tijdens je geliefde bezigheid in de winter: snowboarden.

In gedachten zie ik je snowboarden over de witte glooiende pistes. Met een lachend gezicht kijk je achterom om te zien dat je iedereen te snel af bent. Bij het einde van de piste wacht je tot de rest is aangesloten om samen de lift te nemen en te beginnen aan een nieuwe afdaling.

Kwam je een funpark tegen dan nam je overmoedig een schans of een halfpipe mee. Niet altijd zonder blessures overigens….
Je verjaardag was meestal net na je wintersport. Eén keer vierden we het in Fiss. Martin (de hoteleigenaar) verraste je met een taartje met een kaarsje erop. Wat een mooie herinneringen.

En nu? Nu snowboard je over de wolken. Je kijkt lachend naar beneden om te zien dat je iedereen te snel af bent. En wacht aan het einde van de wolk, tot de rest aansluit. Geniet daarboven lieverd, dan doen wij ons best om dat hier beneden ook te doen.

Love forever X

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s