Koffie van mannen met baarden en lunchen met erotische stripverhalen

 

Ben vandaag zeer gastvrij ontvangen bij mijn nieuwe opdrachtgever in Amsterdam. ‘Zullen we even in de koffiebar beneden gaan zitten?’, vroeg hij.

Bij het binnenkomen in het hippe bedrijfsverzamelgebouw had ik al gezien dat dat koffiebarretje wel heel grappig was. Mannen met baarden temidden van een interieur van oude schoolstoelen, underlaymentplaten en steigerhout.

Gretig zei ik: ‘Jaaaa’, en voor ik het wist had ik een cappuccinootje met een prachtig latte hartje voor me staan. Geserveerd met een glimlach van baardmans. Mijn dag kan nu al niet meer stuk :-).

Het werd nog beter, want mijn gesprekspartner zat met zijn handen in het haar. De ene na de andere medewerker was uitgevallen en het werk liep hem letterlijk over de schoenen. Nou, daar weet ik wel raad mee hoor, kom maar op!

De rest van de dag ben ik bezig geweest met een plan van aanpak voor een bewonersparticipatie traject, afspraken maken en lunchen met de gelegenheidscollega’s.
Onder deze collega’s zat ook een Duitse illustrator. Bijzondere man, die terloops vertelde dat hij 13 boeken met 550 pagina’s erotische stripverhalen had gemaakt……

Mijn interesse was gewekt en het kostte niet veel overredingskracht om hem te overtuigen dat ik dat toch echt wilde zien. Hij bleek het allemaal op zijn Ipad te hebben staan. Nou krijg ik niet zo snel rode oortjes, maar nu…….. ahum…….. eeehhhhh……

Afijn, het was een bijzondere en veelbelovende dag vandaag!

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s