Het komt wel goed mam…

Per 1 oktober heb ik mijn vaste baan vaarwel gezegd en ben ik begonnen als freelancer. Best spannend, maar mijn hart zei dat ik het moest doen. Flexibiliteit en vrijheid is wat ik nu nodig heb.

Geen vrijheid om de hele dag op de bank te kunnen zitten. De vrijheid zit meer in mijn hoofd. Keuzes maken voor opdrachten die dicht bij mij staan. Mijn tijd spenderen aan dingen die ik leuk vind en waar ik goed in ben.

Gisteren was ik uitgenodigd op gesprek bij de VVV van Vlieland. En een uurtje later al was het rond. Ik ga een aantal uren per week helpen met het opzetten en uitvoeren van een marketingplan om Vlieland te promoten. Ik had al een paar andere opdrachten, dus nu is mijn werkweek voor de komende maanden vol.

Hoe gaaf is dat! Niks aanloopperiode, niks koude acquisitie, maar gewoon een hele lieve beschermengel die altijd met me meegaat en zorgt dat de juiste mensen op mijn pad komen. Ik hoor het zachtjes in mijn oor: ‘Het komt wel goed mam….’

4 comments

 1. Hallo Miranda
  Sinds kort heb ik via Facebook een paar van je blogs gelezen die me gelijk raakten. Vanmorgen heb ik me opgegeven als volger.Ik woon in Limburg maar kom oorspronkelijk uit Zwolle en veel van mijn familie [broer,zus en nichtjes en neefjes] wonen in de directe omgeving van de Millingerplas dus ik ken het daar goed.Prachtig.Maar ik mail eigenlijk om te vragen of je boek Het komt wel goed mam nog te koop is .Zo ja waar en hoe veel kost het? Ik wens je een prachtige nieuwe start daar aan de Millingerplas en ben stiekum een beetje jaloers op je.
  Liefs Joke

  Like

  • Hallo Joke, kan me voorstellen dat je een beetje jaloers bent hoor 😊. Het boek is zeker nog te koop. Heb ivm de voorleesavonden 100 nieuwe laten drukken. De prijs is 19,95 plus 3,65 verzendkosten. Ik stuur hem graag. Groetjes! Miranda

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s