Meeleven met Maria

on

Paasmorgen. Nieuw leven na een genadeloos einde. Ik kijk The Passion in de herhaling omdat ik op 24 maart mijn verjaardag vierde en daarom niet kon kijken. Dit liedje van Maria, de moeder die haar kind verloor, raakt me diep… Ik huil en hoop. Dat er meer is dan de dood. Fijne Pasen voor iedereen.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Het paasverhaal, er is meer dan de dood. Sterkte in deze moeilijke dagen. Liefs, Karen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s