Happy single :-)

Om kwart over acht word ik wakker zonder wekker. Gisteren was ik zo moe dat ik niet eens de moeite heb genomen om de gordijnen dicht te doen. Daar krijg ik nu een mooie beloning voor. De blauwe lucht die me toelacht verleidt me om te beginnen aan een nieuwe dag als ‘happy single’. 

Ja, je hoort het goed! Voor het eerst sinds tijden spoort er weer een sprankje hoop en geluk in mij. Geen ‘Je moet er wat van maken’, geen ‘Ik heb geen keus’ en ook geen ‘De dag gaat vanzelf voorbij’. Nee, ik voel echt weer nieuwe levenslust, zin om kansen te pakken, zin om van het leven te genieten.

De omstandigheden zijn nog steeds verre van optimaal. De emotionele rollercoaster draait op volle toeren. Maar toch…… ik voel me goed van binnen….. Ongelooflijk voor sommige mensen in mijn omgeving. Die kijken me meewarig aan als ze (heel lief) vragen hoe het gaat en verwachten een sneu hoopje mens aan te treffen na zoveel verlies in zo korte tijd. En tot voor kort was dat ook zo. Maar nu niet meer! Ik ga er weer voor. Ik heb nieuwe energie en leuke nieuwe dingen in het leven. Het verleden vergeten doe ik nooit. Het zit vol mooie dierbare herinneringen. Maar het is voorbij…..

De verhuizing naar Zwolle was een gouden greep. In mijn heerlijke appartement voel ik de rust en vanuit die basis boetseer ik verder aan mijn nieuwe leven. Ik spoor mijn oude vrienden weer op en ben blij verrast dat ze me nog willen kennen na zoveel verwaarlozing van mijn kant. Zelfs oude vlammen weten nog wie ik ben :-). Ik verstevig de banden met mijn familie en voel me opnieuw verbonden. Dit is waar het om draait in het leven. Harmonie, liefde en samen leuke dingen doen.

Het gezegde ‘Everything that doesn’t kill you, makes you stronger’ is zeker op mij van toepassing. Ik voel me sterk. Kan de wereld weer aan. Kom maar op! :-).

Liefs, Miranda

50934-alone-but-happy-quotes

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s