Vlieland, ik ga je missen!

Ik mag best tevreden zijn als het gaat om aangeboren organisatievermogen maar de afgelopen maanden is dit talent wel behoorlijk uitgemolken. Verhuizen van een eiland naar ‘de wal’ terwijl je nog een belangrijke opdracht op Vlieland te vervullen hebt is niet echt bevorderlijk voor je stressbestendigheid.

Zeker wanneer je bedenkt dat ik ook in Zwolle alweer de nodige werkzaamheden heb aangenomen. Na 1 januari moet de spreekwoordelijke schoorsteen namelijk ook nog roken, dus een beetje geleidelijk afbouwen en weer opbouwen zit er niet in. Klagen doe ik niet hoor, het is echt heel fijn dat ik ook in mijn nieuwe wereld al weer behoorlijk aan de weg mag timmeren. Alleen deze overgangsfase, waarbij er uiteraard ook nog allerlei emoties opspelen, is vrij heftig.

Aan de ene kant ben ik dus erg blij wanneer de datum van 1 januari daadwerkelijk is aangebroken en de opdracht op Vlieland is afgerond. Daar dacht ik gisteren echter voor een momentje heel anders over. Waarom? Dat had te maken met de presentatie die ik hield tijdens de VVV vergadering over de resultaten van een jaar Vlielandmarketing.

De voorzitter nam na mijn verhaal het woord en tot mijn verbazing bleek hij een heuse speech voorbereid te hebben. Na een heleboel complimentjes, de overhandiging van een mooi cadeau en zelfs applaus uit de zaal kon ik zelf nauwelijks nog een woord van dank uitbrengen. Ik was compleet overrompeld. Maar lieve volgers, wat deed het me goed! Wat is het fijn als je echt een verschil hebt kunnen maken met je werk. En als dat ook zo gezien en gewaardeerd wordt.

Alle ongemakken van het reizen en het combineren van allerlei verschillende opdrachten vielen even weg. Deze mooiste opdracht ooit zal ik met heel veel motivatie en enthousiasme tot een goed einde brengen.

Vlieland en Vlielanders, ik ga jullie missen!

Liefs, Miranda

picknicken

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s