Keuzestress

Het ene moment zit je je sappel te maken of je als zelfstandige wel voldoende klussen zult krijgen, en het moment daarna weet je niet wat je moet kiezen… Een luxe probleem natuurlijk, maar ik zit er toch maar mooi mee :-).

Ik vertelde al eerder dat een vriend van mij kwam met een chique opdracht bij een bank, waarbij ik de online marketingstrategie in een nieuw jasje mag gieten. Gelijk een fulltime bezigheid, dat wel. Ik pieker me sindsdien suf hoe ik dat ga combineren met die paar kleinere opdrachten die ik al aangenomen heb, en zeker niet terug wil geven.

Daar kwamen vorige week nog een aantal leuke vooruitzichten bij, waardoor combineren echt geen mogelijkheid meer is. Ik zal dus echt moeten kiezen….. En, lieve mensen, wie mij al langer kent, weet dat dat niet mijn sterkste kant is. Onder het mom van oh oh, wat zijn we toch veelzijdig, pak ik alles aan en werk ik alle ideeën uit die in mijn brein oppoppen. Om een voorbeeld te geven, terwijl ik dit typ sta ik achter de toonbank van mijn koffie- en theewinkeltje op Vlieland….. Need I say more?

Het gekke is, het bevalt me eigenlijk wel, dat afwisselende leventje. De ene dag dit, de andere dag dat. En elke dag er weer volledig voor gaan, omdat alles nieuw en uitdagend is. Ik spreek mezelf in gedachten streng toe: ‘Was dat ook niet de reden dat je eieieieiendelijk na jaren van twijfel voor jezelf begonnen bent Miranda?’ En mijn innerlijke stemmetje heeft gelijk. Waarom zou ik een opdracht van 36 uur per week aannemen, als ik de week ook vol krijg met een stuk of wat kleinere opdrachten.

Dat past bij mij en bij mijn nieuwe leven.

Zo……. keus gemaakt…. en jullie zijn als trouwe volgers de eersten die het weten :-).

Liefs,

Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s