Een onverwachts lief gebaar

Vanavond kwam Annabelle een kopje thee bij me drinken. Ze werkt bij Houters warenhuis bij ons aan de overkant, en we kletsen af en toe. En ze is gek op thee, dus ze koopt regelmatig een theetje bij me.

Maar daar kwam ze nu niet voor, zei ze….

Een beetje verlegen pakte ze een pakje uit haar tas. ‘Ik wilde je dit al een hele tijd geven, maar ik stelde het steeds maar uit,’ zei ze terwijl ze het pakje in mijn handen drukte. Helemaal verbaasd keek ik naar het cadeautje en daarna naar haar. ‘Maar Annabelle, ik ben toch niet jarig?’ ‘Nee,’ zei ze, ‘maar ik wil je dit toch geven.’ ‘Het is een houten hart dat mijn vriend heeft gemaakt, met een tekst die ik er zelf ingestanst heb. Ik hoop dat je het mooi vindt…..’ Ze sloeg haar ogen neer en ik wist ook even niet waar ik moest kijken.
Toen ik las welke tekst er op het houten hart stond kon ik mijn tranen niet helemaal bedwingen. Gelukkig kreeg ik er ook nog een dikke knuffel bij.
Dank je wel lieve Annabelle voor dit mooie en ontroerende cadeau!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s