Een koude of een warme douche?

 

Gistermorgen lag ik te klappertanden in bed. Niet zo handig, want die avond ging ik mijn marketingplan voor Vlieland presenteren in het gemeentehuis.


Uiteraard liet ik me niet kisten, en nam halverwege de middag een greep in de pillendoos. Een uurtje later was de hoofdpijn en koorts wat gezakt en vatte ik moed om mezelf naar de badkamer te verplaatsen. ‘Zoooo, zie je wel….. het gaat best!’ sprak ik mezelf dapper toe, terwijl ik de douche cabine instapte. Nog voordat het water goed op temperatuur was, had ik mijn lijf en haren al lekker ingezeept.

Met mijn ogen dicht, omdat er anders zeep in zou komen, strekte ik mijn rechterhand uit om het water te voelen. Even wachten, het was nog koud…. Ik stond te trappelen naast de koude stralen. Nog maar even voelen, eeeh…. oh, nee….. het water bleef koud.

Daar stond ik dan, als een verzopen kat, terwijl de schuimende shampoo over mijn wangen liep. Er niet onder gaan staan was geen optie, en rillen deed ik de hele dag al, dus ik trotseerde het koude water en spoelde mijn haren en lijf schoon. Even lekker het water warmer en warmer draaien totdat je huid tegen het verbranden aan zit, dat was er dit keer niet bij. Ik schrobde met de handdoek over mijn koude lichaam en rende daarna naar de slaapkamer om me aan te kleden. Mijn ‘carrierejurkje’ lag netjes klaar, inclusief high heels en zwarte panty. Daar kon het in ieder geval niet aan liggen vanavond…

Aan de rest lag het gelukkig ook niet. Ik kreeg zelfs applaus! Dat is natuurlijk super, maar nu komt het erop aan dat we onze plannen waarmaken. Dus vandaag gelijk maar gestart met de vervolgacties. De dag begon goed….. met een warme douche…… Hoe dat kan? Geen idee, maar iemand wilde in ieder geval dat ik gisteravond goed wakker was :-).

Fijn weekend lieve volgers,

Miranda

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s