Pietje precies

Het is een bijzondere dag want ik mocht de eerste bewoners van mijn tent verwelkomen. Dat wil zeggen, ik was er zelf niet bij. De receptie van Kampeerterrein Stortemelk biedt een handige service waarbij mijn gasten zich kunnen aanmelden en alle informatie krijgen van de ervaren receptionistes. 

Vanmorgen om half 10 ging ik nog wel even kijken of de tent de behoorlijke wind van afgelopen nacht goed doorstaan had. Gelukkig was dat het geval, behalve dan de placemats in de struik naast de tent gewaaid waren… Waarom die dan nog buiten lagen? Ja, eh….. ik vond ze zo leuk staan op de zilverkleurige tafel. Daar hoorde gewoon een turquoise accentkleurtje op… Helaas heb ik maar drie van de vier kunnen terugvinden, dus ik heb de drie overgebleven placemats maar mee naar huis genomen. Beter geen dan één te weinig…. Valt minder op dacht ik zelf…

Er is nog een klein mankementje, dat mij gisteren al hoofdbrekens heeft bezorgd. De elektrische kraan blijkt het niet te doen. Iets met de pomp of de aansluiting, geen idee. maar te laat om nog te verhelpen. Dus snel een jerrycan met kraantje gekocht bij de kampwinkel om een alternatief te bieden. Die staat nu op het keukenkastje met het kraantje gericht in het gootsteentje. Omdat ik een pietje precies ben en alles perfect voor elkaar wil hebben, heb ik de gasten het linnenpakket cadeau gedaan als compensatie. Vonden ze niet nodig, maar wel aardig. Ook maar even een paar nieuwe tijdschriften gekocht en een flesje wijn klaargezet.

Vanmiddag kwamen de tentbewoners even langs in mijn winkeltje. Helemaal blij met wat ze aangetroffen hadden. Ik had overal aan gedacht, zeiden ze. Ze verheugden zich er al op om hun vrienden, die met de middagboot zouden komen, te laten zien hoe goed ze het voor elkaar hadden. Zo leuk om te horen! Enne….. de man in kwestie houdt van knutselen. Dus die knutselt mijn kraan er even aan, als het ontbrekende onderdeel dit weekend geleverd wordt. Zou het dan toch zo zijn dat wie goed doet, goed ontmoet? :-).

Fijn weekend!

Miranda

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s