Life Goes On

Gisteren ging ik naar een concert van The Common Linnets. Prachtige muziek. Ik hou van de close harmonie akkoorden en zang. Heb ontzettend genoten. De band bestaat uit diverse musici die het ook solo niet slecht doen.

Ze zongen behalve liedjes van The Common Linnets ook ieder een liedje uit hun eigen carrière. Ilse zong ‘Life Goes On’. Een ontroerend liedje over hoe zij doorgaat na het overlijden van haar vader. Gelukkig was het donker in de zaal, zodat de mensen om mij heen mijn tranen niet zagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s