Warm weerzien

Op vrijdag- en zaterdagmiddag is mijn koffie- en theewinkeltje open. Dan speel ik de rol van De Koffiejuffer. Een vriendelijke winkelmevrouw die het één en ander weet van koffie en vooral van thee. Standaard staat er een grote schaal met losse thee op de toonbank en ben ik, terwijl mijn bezoekers rondkijken, bezig met het vullen van de zakjes. Dat kan ik natuurlijk ook in de keuken doen, uit het zicht van de gasten, maar zo in de winkel geeft het een leuke nostalgische sfeer….. vind ik zelf dan :-). 

Vanmiddag was ik dus ook weer lekker bezig met het zakjesgefreubel, toen er ineens een groepje dames binnenkwam. ‘Ken je me nog?’ vroeg de eerste. Ik moest echt even goed kijken maar toen wist ik het. Het waren de yogini’s die ook vorig jaar op Vlieland waren voor een yogaweekend. En vorig jaar deed ik zelf ook met dat weekend mee.

Wat gaaf om ze weer te zien! Het was kort na het overlijden van Robin, dat ik deze meiden leerde kennen. Het is dus niet zo vreemd dat ze mij vroegen hoe het nu met me ging. En ja, dan gaat de automatische piloot weer aan, en vertel ik dat het heel goed gaat, dat ik mijn draai hier prima gevonden heb en dat mijn leven hier helemaal toppie is. Ik sta tenslotte in mijn winkeltje en daar mag en wil ik mijn gasten niet belasten met mijn sores.

De gesprekken die ik vorig jaar tijdens het yogaweekend heb gehad met deze bijzondere bezoekers aan mijn winkeltje, waren diepgaand en mooi. Het voelt dus niet echt goed om het nu te laten bij zo’n niemandal prietpraatje. Dus….. yogini meiden….. wie dit leest……. Ik heb het vorig jaar geweldig gehad. Heel veel liefde en warmte ervaren. En echt een volgende stap kunnen maken na dit weekend. En dat heb ik aan jullie te danken. Dat wilde ik toch nog even zeggen!

Liefs, Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s