Een vrouw om van te houden

Zondagmorgen. Buiten regent het pijpenstelen. Sjoko ligt aan mijn voeten. Wat zal ik eens gaan doen? Hoe lang is het al geleden dat ik die mooie dvd heb gezien van Ella Fitzgerald, dé beste jazz zangeres off all times. Jaren geleden denk ik. 

De dvd speler zit onder het stof en de bedrading zit er niet meer in. Na wat gerommel heb ik het voor elkaar. De dvd begint te spelen. Ella’s levensverhaal over haar moeilijke jeugd, de rassenproblematiek in Amerika, de mannen in haar leven en haar ongelooflijke zangtalent. Wat een power heeft dat mens, wat heeft ze veel meegemaakt en bovenal…..  wat een prachtige stem.

ella

Oké, je moet ervan houden want niet alleen de dvd speler maar ook de muziek is vrij stoffig. Ella Fitzgerald, bekend als ‘The First Lady of Song’, overleed in 1996. Maar toch, deze vrouw vormt nog steeds zo’n enorme inspiratie voor mij. Natuurlijk vanwege haar geweldige stem maar zeker ook door haar kracht en doorzettingsvermogen.

Ontroerend mooi!

Liefs, Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s