Leer jezelf te genieten

on

Een tijdje geleden werd ik benaderd door een journaliste die schrijft voor het tijdschrift Vriendin. Ze was door toeval op mijn website terechtgekomen en had mijn verhalen en gedichten gelezen. Wat ze las inspireerde haar en ze wilde graag kennis komen maken en mijn verhaal uit mijn eigen mond horen. Een drie uur durend gesprek volgde en het resultaat was afgelopen week te lezen in de Vriendin. Ik deelde al eerder een klein gedeelte van de tekst. Hieronder zie je het hele artikel. 

fullsizeoutput_1ca6fullsizeoutput_1c9dfullsizeoutput_1ca8fullsizeoutput_1ca3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s